Standbouw

Het publiek aantrekken, verleiden met een presentatie van diensten en/of producten. Een stand is meer dan een paar vierkante meter voor enkele beursdagen. Het moet uitstraling hebben, naadloos aansluiten op de visie van de onderneming. Sfeer bieden, een plek om relaties en potentiële relaties te ontmoeten in een opvallende omgeving.

Doelstellingen

Met de jarenlange ervaring in dit segment biedt Koetse Maatwerkinterieur en Bouwmanagement creatieve en opvallende stand-oplossingen. Het ontwerp wordt gebaseerd op de doelstellingen voor de specifieke beurs of manifestatie. Daarbij worden alle aspecten vooraf besproken. Aansluitend wordt een voorstel gepresenteerd waarin alle eisen en wensen zijn opgenomen. Daarbij toont zich de expertise van Koetse in de details en toegevoegde waarde; variƫrend van situering en indeling, verlichting, kleuren, aankleding en meubilair. Opvallend, smaakvol en met de gewenste uitstraling.

Binnen Standbouw verzorgt Koetse Maatwerkinterieur en Bouwmanagement naast het ontwerp ook de opbouw en plaatsing en aanverwante diensten, indien gewenst.