Over Koetse

Met een eigen visie op interieur en outdoor, met een grote kennis van winkelinrichting en routing en veel ervaring op het terrein van bouwbegeleiding is Gerrit-Jan Koetse onderscheidend in de wereld van wonen, leven en shopping.

Gerrit-Jan Koetse, industrieel vormgever van oorsprong, is al vele jaren succesvol in alle disciplines die te maken hebben met inrichting, leven en beleven en sfeercreatie.

Afkomstig uit een familie waarin creativiteit en gevoel voor vorm en kleur belangrijk was, werkt Gerrit-Jan Koetse onder andere voor diverse winkelketens in binnen- en buitenland, waar hij verantwoordelijk was voor de volledige inrichting: van casco tot opening!

Onder meer deed hij de inrichting van Apple Premium Resellers. Een veeleisend en vernieuwend concept dat volledig aansluit op de trendy cultuur rondom dit merk!

Gerrit-Jan zet zijn ervaringen nu breder in en verlegt zijn grenzen naar wonen, outdoor en keukeninrichting. Op basis van zijn visie, creativiteit en inlevingsvermogen. Maar altijd in overleg met de opdrachtgever. Het wonen en leven moet gespiegeld worden in het interieur, in de keuken, in de tuin. Aldus Gerrit-Jan Koetse.

“De uitdaging is de perfecte sfeer te creëren in en om het huis, in de winkel. Zelfs op de beursstand.”

G.J. Koetse