Maatwerkinterieur

Standaard blijft standaard. Onderscheidend vermogen, exclusiviteit, een geheel eigen identiteit creëren, dat vraagt om maatwerk. Koetse Maatwerkinterieur ontwerpt op maat. Vanuit de wensen en eisen van de opdrachtgever wordt een sfeer gecreëerd die aansluit op de individuele lifestyle. Passend bij de ruimte en met een onnavolgbare kwaliteit. Zonder concessies.

Detail en perfectie

Een maatwerkinterieur vereist om meer dan alleen kennis van vormgeving, kleuren en indeling. Het is vooral een kwestie van verdiepen in de persoonlijke voorkeuren, de way of life en de gewenste uitstraling en identiteit. Op basis van die uitgangspunten inventariseert Koetse Maatwerkinterieur de mogelijkheden om vervolgens dit advies voor te leggen aan de opdrachtgever. Als hierover overeenstemming is bereikt, wordt het project volledig in eigen beheer uitgevoerd. Met een hoogwaardige kwaliteit, optimale service en tot in detail en perfectie.

Voor iedere ruimte in de woning, het kantoor of andere ruimte ontwerpt en maakt Koetse Maatwerkinterieur de mooiste en meest passende inrichting.